Κατάδυση νύχτας και περιορισμένης ορατότητας

ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ SSI: Νυχτερινή κατάδυση και περιορισμένη ορατότητα

Κατά τη διάρκεια της κατάδυσης το βράδυ, μπορείτε να ανακαλύψετε μια διαφορετική πλευρά αυτού του κόσμου και να την ζήσετε από μια εντελώς διαφορετική οπτική. Η νυχτερινή κατάδυση σας διδάσκει επίσης τις δεξιότητες που απαιτούνται για να καταδυθείτε σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας και να παραμείνετε υπό έλεγχο.

Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα να ανακαλύψετε τα μυστήρια που βρίσκονται κάτω από το νερό όταν ο ήλιος δύει. Με τον σωστό εξοπλισμό και έναν ισχυρό φακό υπάρχουν πολλά να ανακαλύψετε, Τα πολύχρωμα νυχτερινά πλάσματα που λάμπουν κάτω από ένα φως κατάδυσης δημιουργούν έναν εντυπωσιακό, σουρεαλιστικό συνδυασμό. Η νυχτερινή κατάδυση είναι ένας εντελώς νέος τρόπος για να ζήσετε τον υποβρύχιο κόσμο.

Απαραίτητο για έναν δύτη, μια ειδικότητα που θα διασκεδάσει και θα καταπλήξει ακόμη και τον πιο απαιτητικό δύτη! Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να καταλάβει κανείς οτι είναι μια διαφορετική εμπειρία, αλλά συνεπώς απαιτεί ειδική εκπαίδευση.

Τι θα μάθετε;

  • Νύχτα και περιορισμένη ορατότητα: Τι κάνει το νερό θολό; Περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα έναντι της ημέρας,
  • Υποβρύχιες δραστηριότητες και νυχτερινή κατάδυση.
  • Ειδικός εξοπλισμός: υποβρύχια φώτα, επιφανειακά φώτα, γραμμές, πυξίδα, γάντια, μαχαίρι
  • Προετοιμασία για κατάδυση: Προγραμματισμός νυχτερινής κατάδυσης, Προσωπικό επιφανείας, Προετοιμασία εξοπλισμού, Προετοιμασία (φυσική κατάσταση), Ικανότητες Scuba, Παρακολούθηση της κατάδυσης.
  • Η κατάδυση: Ρύθμιση επιφανειακού φωτισμού, Είσοδος στο νερό,  Έξοδος από το νερό, Ολοκλήρωση της κατάδυσης.

Προηγμένες τεχνικές: Έλεγχος πλευστότητας, Πλοήγηση, Διαδικασία χαμένου ζευγα;ριού, Διαδικασία απώλειασ φωτισμού, Μετεγκατάσταση του σκάφους ή της ακτής.

Η διάρκεια είναι 2 - 3 ημέρες

Τιμή 195 ευρώ

Προαπαιτούμενα: ιατρικό ερωτηματολόγιο, πιστοποίηση ανοιχτού νερού