Πτυχίο αυτόνομης κατάδυσης


Το Open Water Diving (Πτυχίο αυτόνομης κατάδυσης) είναι ίσως το πιο δημοφιλές πρόγραμμα σε όλο τον κόσμο.

Η είσοδος σας στον υποβρύχιο κόσμο, μέσα από το περιπετειώδες SCUBA DIVING!

Το να γίνετε SSI Open Water Diver είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την Scuba περιπέτεια σας λόγω της παγκόσμιας αναγνώρισης και της ποιοτικής εκπαίδευσης! Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε όσους επιθυμούν να γίνουν SCUBA Divers. Το μάθημα πιστοποίησης περιλαμβάνει τρία μέρη, Θεωρία, εκπαίδευση σε πισίνα / περιορισμένο νερό και συνεδρίες ανοικτής θαλάσσης.

Θεωρία

Το εκπαιδευτικό υλικό μελέτης της SSI και τα βίντεο έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείτε να μάθετε τη θεωρία της κατάδυσης εύκολα μαζί μας στην αίθουσα διδασκαλίας μας. Μετά από κάθε κεφάλαιο θα μιλήσουμε για το περιεχόμενο και θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Τα μαθήματα θεωρίας θα διαρκέσουν τρεις ημέρες, το καθένα διαρκεί δύο ακαδημαϊκές ώρες.

Εκπαίδευση σε πισίνα / περιορισμένο νερό

Στις 2 καταδύσεις πισίνας / περιορισμένων νερών, ο εκπαιδευτής σας θα επιλέξει τον εξοπλισμό καταδύσεων που θα σας ταιριάζει, ώστε να νιώσετε άνετα στο και να εξοικειωθείτε με την αίσθηση παραμονής κάτω από την επιφάνεια.  Στην πισίνα θα μάθετε, πώς να συμπεριφέρεστε υποβρυχίως, πώς να χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό και πώς να επικοινωνείτε υποβρύχια μεταξύ σας.

Συνεδρίες ανοιχτής θάλασσας

Θα ολοκληρώσετε τουλάχιστον 4 καταδύσεις σε ανοιχτή θάλασσα και θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε ό, τι έχετε μάθει στην πισίνα. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των καταδύσεων εκπαίδευσης ανοιχτής θάλασσας θα γίνετε πιστοποιημένος δύτης. Η πιστοποίηση SSI Open Water Diver αναγνωρίζεται παγκοσμίως, οπότε οι εμπειρίες σας κατάδυσης θα είναι απεριόριστες.

Τιμή: 400, - Ευρώ

Προαπαιτούμενα: ιατρική δήλωση, πρέπει να είναι τουλάχιστον 15 ετών με εξουσιοδοτημένο γονέα ή νόμιμο εξουσιοδοτημένο κηδεμόνα, ή τουλάχιστον 10 ετών για τα προσόντα Junior δύτη, ή τουλάχιστον 18 ετών χωρίς έγκριση γονέα ή κηδεμόνα.

Και τότε η διασκέδαση ξεκινά…

Με λίγο περισσότερη εκπαίδευση, μπορείτε να πάτε ακόμη πιο μακριά. Φανταστείτε να κάνετε καταδύσεις σε υποβρύχια ναυάγια, με μεγάλα ψάρια, να κάνετε βαθιές καταδύσεις, νυχτερινές καταδύσεις ή να γίνετε υποβρύχιος φωτογράφος! Δείτε όλα τα συναρπαστικά προγράμματα ειδικότητας στα οποία μπορείτε να συμμετάσχετε. Είναι η ευκαιρία σας να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο στις περιπέτειες κατάδυσης. Η SSI θα είναι ένας αξιόπιστος φίλος που θα σας συνοδεύει στο δρόμο σας.

Αποκτήστε το πιστοποίηση αυτοδύτη ανοιχτής θάλασσας στις διακοπές σας - Ξεκινήστε την περιπέτειά σας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα και το πρόγραμμα καταδύσεων, επικοινωνήστε μαζί μας!