Τέλεια Πλευστότητα

Περάστε στον ωκεανό αβίαστα, παρατείνετε τον χρόνο κατάδυσης, μειώστε την κατανάλωση αέρα και πολλά άλλα με την ειδικότητα SSI Perfect Buoyancy. Ανεξάρτητα από το καταδυτικό σας ενδιαφέρον, το να έχετε τέλεια πλευστότητα είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Ξεκινήστε αυτό το βασικό μάθημα ειδικότητας τώρα!

Η ειδικότητα SSI Perfect Buoyancy είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε την πλευστότητά σας και να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε βουτιά.

Η πλευστότητα είναι μια βασική ικανότητα κατάδυσης, αλλά κάθε δύτης θα σας πει ότι χρειάζεται χρόνος για να τελειοποιηθεί. Η ειδικότητα Perfect Buoyancy θα σας διδάξει προηγμένες ικανότητες και τεχνικές πλευστότητας, ώστε να μπορείτε να κυριαρχήσετε πιο γρήγορα στην πλευστότητά σας και να απολαύσετε πιο χαλαρές περιπέτειες κατάδυσης. Σε αυτό το συναρπαστικό πρόγραμμα, θα μάθετε επίσης νέες δεξιότητες που προστατεύουν το περιβάλλον και εργάζονται σε κάθε καταδυτική κατάσταση.

Με την ολοκλήρωση, θα κερδίσετε την πιστοποίηση SSI Perfect Buoyancy Speciality. Με καλύτερες ικανότητες πλευστότητας, σύντομα θα μπορείτε να αιωρείται με ευκολία και να τραβάτε τις υποβρύχιες φωτογραφίες που ονειρεύεστε!

MINIMUM AGE FOR PARTICIPATION10
 
AMOUNT OF ACADEMIC SESSIONS4
AMOUNT OF POOL/CONFINED WATER SESSIONS2
AMOUNT OF OPEN WATER DIVESNot applicable / mandatory
MAXIMUM TRAINING DEPTH30m / 100ft